برگزاری روز مزرعه با موضوع مدیریت تغذیه گیاهی گندم در مزارع خنج مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج از برگزاری کارگاه تاثیر مدیریت تغذیه بر عملکرد گندم خبر داد. به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خنج، علی علی پور با اشاره به اینکه در سال زراعی جار

برگزاری روز مزرعه با موضوع مدیریت تغذیه گیاهی گندم در مزارع خنج
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج از برگزاری کارگاه تاثیر مدیریت تغذیه بر عملکرد گندم خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خنج، علی علی پور با اشاره به اینکه در سال زراعی جاری 7150 هکتار از مزارع زیر کشت گندم آبی و 600 هکتار از مزارع زیر کشت جو آبی رفته است، تصریح کرد: در راستای افزایش تولید در واحد سطح و همچنین ارتقای کیفیت گندم، علاوه بر استفاده از ارقام پرمحصول، اعمال سایر عملیات به زراعی به ویژه مدیریت بهینه مصرف کود و آب از ضروریات است تا بتوان به اهداف طرح خودکفایی محصول گندم و امنیت غذایی کشور دست یافت.
این مقام مسئول با بیان اینکه تاثیر محلول پاشی در مراحل مختلف رشدی باعث افزایش عملکرد و در نهایت باعث بالا رفتن کیفیت آرد و نان می گردد، ابراز کرد:  یکی از روش های مناسب جهت جبران عناصر میکرو و ماکرو در گندم استفاده از محلول پاشی است که از هدررفت کودها و عناصر جلوگیری می کند و این امر در دستور کار قرار گرفته است.
علی پور ادامه داد: لذا توصیه گردید در محلول پاشی مزرعه از عناصر ماکرو به ویژه ازت و عناصر میکرو(کود روی) استفاده گردد.
به گفته وی؛ تاکنون بیش از 1500 هکتار از مزارع گندم و جو شهرستان با هدف افزایش عملکرد و کیفیت دانه، محلول پاشی شده است.

99 2

99 1

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=24728

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *