مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پاسارگاد گفت: کارگاه تخصصی روش پخت اصولی نان و کار با دستگاه کارتخوان سیار، ویژه نانوایان در شهرستان پاسارگاد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان پاسارگاد، یحیی مرادی با بیان اینکه کمیت و کیفیت نان به عنوان یکی از مهمترین مسائلی است که اثرات مستقیم و مستمری بر میزان رضایت و سلامت جامعه دارد اظهار کرد: در راستای تامین امنیت غذایی و پخت نان با کیفیت و مشتریمدار، این کارگاه آموزشی با حضور نانوایان، کارخانهداران آرد شهرستانهای همجوار برگزار گردید.
مرادی با اشاره به تصمیمات دولت مبنی بر فروش نان با کارتخوانهای مخصوص جهت جلوگیری از فروش آزاد آرد و دیگر تخلفات این حوزه، تصریح کرد: در این کارگاه تخصصی روش کار با دستگاههای کارتخوان سیار آموزش و مزایای استفاده از این روش تشریح شد.