مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پاسارگاد خبر از برگزاری اولین همایش کشت چغندر علوفهای در شهرستان را داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان پاسارگاد، یحیی مرادی با اشاره به اینکه تامین امنیت غذایی در گرو کشاورزی پایدار و تکمیل حلقههای مفقوده زنجیره ارزش غذایی است اظهار کرد: این گردهمایی با هدف ترویج کشت چغندر علوفه ای در راستای تولید و تامین علوفه با بازدهی بالا و کمترین مصرف آب و کمک به زنجیره تولید گوشت قرمز، با حضور بهره برداران، دامداران و کارشناسان شهرستانهای شمالی برای اولین بار در این شهرستان برگزار گردید.
مرادی در ادامه گفت: در این همایش علاوه بر تشریح روش کشت و برداشت، روش سیلو کردن و نگهداری محصول به مزایای استفاده این علوفه در خوراک دام نیز اشاره شد.
او در آخر اضافه کرد: چغندر علوفهای یک گیاه دو منظوره است که دارای انرژی زیاد غذایی بوده و برای تولیدکننده و مصرفکننده مقرون بهصرفه است زیرا در واحد کیلوگرم از ماده خشک آن (DM-Drymatter)، بالاترین میزان انرژی نسبت به سایر علوفهها وجود دارد و با افزایش پروتئین در جیره غذایی و بالا بردن چربی شیر دام به افزایش بازدهی در دامداریها کمک میکند.