مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ارسنجان از برگزاری کارگاه آموزشی شیوه نامه جدید فعالیت نانوایی ها و هوشمندسازی تخصیص سهمیه آرد در این شهرستان خبر داد.
غلامعباس زارعی فر ابراز کرد: این جلسه با حضور موسوی نماینده اداره کل غله و بازرگانی استان فارس،معصومی معاون فرماندار، بخشدار مرکزی، اعضاء کارگروه آرد و نان شهرستان و متصدیان واحدهای نانوایی ارسنجان در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.
وی اظهار کرد: در این جلسه اقدامات انجام شده توسط کارگروه آرد و نان شهرستان از جمله برگزاری جلسات آموزشی هوشمندسازی آرد ویژه اعضاء کارگروه مذکور، انجام بازرسی و نظارت مستمر بر واحدهای نانوایی، ثبت پروندههای تخلف تعزیراتی و اعمال جرایم نقدی، پلمپ و کسر سهمیه واحدهای متخلف و تخصیص سهمیه بیشتر به واحدهای فعال اشاره گردید و در ادامه شیوه نامه جدید فعالیت نانوایی ها آموزش وتشریح شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ارسنجان با اشاره به چگونگی فعالیت نانوایی ها و کاربرد سامانه نانینو ابراز کرد: ساماندهی سهمیه آرد دولتی بر اساس شیوه نامه جدید و ترغيب نانوایان برتر از نظر رعايت شاخصهای حقوق مشتریان، کیفیت نان، رعایت ساعت پخت، نرخ مصوب و بهداشت انجام خواهد شد.
وی با تاکید بر لزوم ثبت درخواست خرید کسب و کارها و همچنین تعریف کارت نانوا برای مشتریان فاقد کارت بانکی افزود: میزان پخت نان، انجام تراکنش های واقعی و کیفیت تولید نان از شاخص های مهم تخصیص سهمیه آرد خواهد بود.
این مقام مسئول ضمن اطمینان خاطر به متصدیان واحدهای نانوایی و حمايت همه جانبه از این قشر زحمت کش خاطر نشان کرد: نان قوت غالب مردم است و تأمین آرد و نان از مقوله های مهم در امنیت ملی و معیشت مردم می باشد و عملکرد واحدهای نانوایی باید بطور مستمر بررسی شود.
شایان ذکر است موسوی بهمراه اعضاء کارگروه آرد و نان از چند واحد نانوایی شهرستان بازدید و از عملکرد مطلوب انها ابراز رضایت کرد.