به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی در استان فارس، حمید دبیری با بیان اینکه سطح گلستان های این استان 8500 هکتار با برآورد تولید 13 هزار تن غنچه و گلبرگ است، بیان کرد: محدود کردن عرضه گل محمدی به صورت تر یکی از راهکار پیشنهادی برای بهبود قیمت آن در بازار است.
به گفته وی؛ با محدودیت عرضه گل محمدی تر، غنچه و گلبرگهای برداشت شده پس از خشکاندن امکان ماندگاری بیشتر داشته و به صورت تدریجی وارد بازار برای مصارف مختلف خواهد شد.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه سالانه حدود ۱۵ میلیون لیتر گلاب و ۲۵۰ لیتر اسانس گل محمدی در استان فارس توسط صنایع مرتبط تولید میشود، توضیح داد: نشست با واحدهای فرآوری فعال در این استان و الزام به خرید منصفانه محصول و خرید حمایتی در دستور کار قرار دارد.
دبیری با بیان اینکه صندوق حمایت از توسعه محصولات بخش کشاورزی و سازمان تعاونی روستایی در استان فارس در حوزه خرید غنچه و گلبرگ گل محمدی باید اقدام کنند، عنوان کرد: تولید گلاب، عرقیات گیاهی و پرورش گل محمدی یک صنعت مهم است، این محصولات از نظر اقتصادی، فرهنگی و گردشگری بسیار اهمیت دارد.
او با اذعان به اینکه داراب، فیروزآباد، اقلید، نیریز، بوانات، استهبان، شیراز و خرمبید از عمده شهرستانهای تولید کننده گل محمدی در استان فارس هستند، اضافه کرد: تشکیل ستاد شهرستانی با حضور فرمانداران در فیروزآباد و داراب که از قطبهای تولید گل محمدی هستند نقش حمایتی موثری از گلکاران دارد.