به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، هومان جلالی دو قزلو با بیان اینکه در سال گذشته 200 هکتار به سطح زیر کشت زیره سبز شهرستان سروستان افزوده شده است، تصریح کرد: به طور متوسط از هر هکتار 300 تا 500 کیلوگرم زیره برداشت می شود.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه توسعه مزارع گیاهان دارویی خصوصا زیره سبز در برنامه کاری مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سروستان قرار دارد، اظهار کرد: این اقدام در در راستای تغییر الگوی کشت و با توجه به ارزش اقتصادی بالا و نیاز آبی کم گیاهان دارویی دنبال می شود.
دوقزلو با بیان اینکه برداشت زیره سبز از مزارع شهرستان سروستان تا اوایل خرداد ماه به طول می انجامد، ابراز کرد: با توجه به وسعت مزارع و برداشت یدی محصول زیره تعداد کثیری از نیروهای کارگری در این بخش فعالیت خواهند داشت.