سطح زیر کشت خیار در قیروکارزین کاهش یافت

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین از کاهش سطح زیر کشت خیار خبر داد

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین ،محمد حیدری گفت: امسال ۴۰۰ هکتار از اراضی این منطقه زیر کشت خیار سبز رفته است که به نسبت سال زراعی گذشته ۲۰۰ هکتار کاهش یافته است

حیدری با بیان اینکه خیار سبز از آذرماه بصورت تونلی و با آبیاری نواری کشت می‌شود افزود: برداشت این محصول از اواخر اردیبهشت آغاز می‌شود و تا پایان خرداد ادامه دارد.

مدیر جهاد کشاورزی قیروکارزین گفت: متوسط برداشت خیار سبز از هر هکتار بین ۵۵ تا ۶۰ تن است و پیش بینی می‌شود تا خرداد ماه بیش از ۲۲ هزار تن محصول از مزارع شهرستان قیروکارزین برداشت شود و این محصول به کارخانه های خیارشور در سطح استان ارسال میشود

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=18150

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *