برداشت پیاز از 340 هکتار مزارع شهرستان مرودشت آغاز شد

برداشت پیاز

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت از برداشت پیاز سفید و زرد طلایی در سطح 340 هکتار از اراضی شهرستان مرودشت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، منصور امیریان اظهار کرد: متوسط برداشت پیاز 60 تن در هکتار در شهرستان می باشد و پیش بینی می گردد بیش از 20 هزار تن محصول تولید گردد که علاوه بر تامین نیاز شهرستان، به دیگر نقاط استان نیز ارسال می گردد.

وی افزود: کشت پیاز به دو صورت بذری و کشت به صورت نشاء می باشد که کشت بذری در آبان ماه و کشت نشایی در اسفند ماه انجام می شود و از نیمه دوم خرداد، برداشت آغاز می شود.

امیریان ابراز کرد: در مزارع پیاز شهرستان، جهت صرفه جویی در مصرف آب که از دغدغه های اصلی این روزهای کشور می باشد، از روش های نوین آبیاری استفاده می شود.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=18270

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *