اولین جلسه کمیته فرهنگی ثبت جهانی انجیر برگزار شد

اولین جلسه کمیته فرهنگی ثبت جهانی انجیر برگزار شد

 به منظور برنامه ریزی و هماهنگی ورود نماینده نظام‌های میراث کشاورزی مهم جهانی (جیاس) به شهرستان استهبان در خردادماه برای ثبت جهانی انجیر استهبان، اولین کمیته فرهنگی ثبت جهانی انجیر استهبان با حضور اعضای کمیته در اداره فرهنگ و ارشاد استهبان برگزار شد.

رییس اداره فرهنگ و ارشاد استهبان به عنوان رییس کمیته فرهنگی ثبت جهان انجیر در این جلسه از اعضا خواستار برنامه ریزی برگزاری نمایشگاه عکس از فرهنگ استهبان و انجیر در 5حوزه اصلی پرپوزال ثبت جهانی انجیر استهبان از جمله : دانش بومی، تنوع زیستی، جوامع محلی، امنیت غذایی و میراث جهانی و دیم بودن با بهترین کیفیت و کمترین هزینه شد.

امید کیامرث در ادامه گفت: خوشبختانه یکی از موضوعات اصلی عکاسان در استهبان انجیر است و پیشنهاد می گردد نمایشگاه عکسی با آثار 35 نفر از بهترین عکاسان در خانه فرهنگ برگزار شود و برای این موضوع ضمن برآورد هزینه و برنامه ریزی برای اطلاع رسانی و برگزاری نمایشگاه از سید حسن کشفی به عنوان پیشکسوت به عنوان داور انتخاب آثار برای نمایشگاه بهره گرفت.

کیامرث افزود: برنامه هایی که می بایست دردستور کار قرار گیرد: برگزاری نمایشگاه آثار فرهنگی در مکان تاریخی، تهیه برشور و اطلاعیه فرهنگی و علمی، برگزاری نمایش، برگزاری شب شعر، تبلیغات و اطلاع رسانی عمومی در سطح شهر و … است و لازم است تحت مسئولیت هر یک از اعضای مرتبط با جزئیات پیگیری و انجام گردد.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=9857

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *