برداشت طلای سرخ در نی‌ریز آغاز‌شد

مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز گفت: برداشت زعفران از یک‌صد هکتار زمین‌های زراعی شهرستان نی‌ریز آغاز شده‌است و تا اواخر آبان‌ماه ادامه‌دارد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز، علیرضا بصیری تصریح‌کرد: عمده زعفران شهرستان در بخش پشتکوه (مشکان و دهچاه) تولید می شود.
وی با بیان اینکه متوسط برداشت این محصول در شرايط عادي پنج کیلوگرم در هر هکتار است؛ افزود: امسال نسبت به سال گذشته عملکرد بهتری داشته‌ایم و پیش‌بینی می‌شود در حدود 360 کیلوگرم زعفران برداشت شود.
او اظهارکرد : بازده اقتصادی گُل‌دهی زعفران از سال سوم کشت پیاز آن شروع می‌شود و برای پنج تا هفت سال متوالی ادامه دارد.
بصیری مدت زمان برداشت زعفران را حدود ۲۵ روز اعلام‌ و عنوان‌کرد: در حال حاضر نبود صنایع بسته‌بندی یکی از بزرگترین مشکلات زعفران‌کاران است.

این مقام مسئول ابرازکرد: زعفران به دلیل طعم، بو و رنگ زرد خاصی که دارد در صنعت غذا، شیرینی پزی، داروسازی و دیگر صنایع کاربرد دارد.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز گفت: کُلاله مهم‌ترین قسمت گل زعفران است که از بخش‌های مختلف«نگین»، «سَرگل»، «پوشال» و «دسته» تشکیل شده است و مرغوبترین زعفران از «نگین» کلاله به‌دست می‌آید که سرخ‌ترین بخش آن می‌باشد.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=10549

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *