کلاس آموزشی اهمیت تغذیه در تولید محصول با کیفیت و استاندارد

p5

 

 

تغذیه پسته بعد از برداشت در سایت الگویی – ترویجی طرح امید بخش کوهنجان

به گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی شهرستان سروستان:

 

در راستای اهداف طرح امید شهرستان سروستان کلاس آموزشی   با حضور مسئولین باغبانی و ترویج وکارشناس مسئول سایت پسته بخش کوهنجان با هدف آشنایی باغداران با مراحل تغذیه بعد از برداشت در سالن بهزیستی بخش کوهنجان برگزار گردید.

در این کلاس آموزشی به اهمیت نقش تغذیه در تولید محصول با کیفیت و استاندارد جهت ارائه به بازارهای جهانی پرداخته شد.

باغداران علاوه بر آشنایی با برنامه چهار میم   (منبع مناسب – مقدار مناسب – موقع مناسب – محل مناسب ) در بحث تغذیه به نقش ارقام کشت شده ، درجه دمای محیط ، اقلیم منطقه و مقدارماده آلی خاک و نقش آن در انتقال مواد غذایی و بهبود شرایط فیزیکی و خاک آشنا شدند.روش های تغذیه با توجه به نوع رقم و اقیلم منطقه متفاوت است و میتواند نقش بسیار مهمی در افرایش عملکرد و تولید محصول با کیفیت و یک دست ایفا نماید. نقش تغذیه علاوه بر افزایش عملکرد در محصول از ابعاد دیگری هم مورد بحث و گفتگو قرار گرفت از جمله :نفش مقاومت در برابر عوامل محدود کننده از جمله آفات و بیمارها و سرما زدگی ، گرما زدگی،مقاومت در برابرافزایش شوری را داشته باشد.روش تغذیه پس از برداشت با انجام آزمون خاک و برگ میتواند نتایج بسیار مطلوب و مفیدی برای باغدارو صرفه جویی در هزینه های تولید را به دنبال داشته باشد. در این کلاس آموزشی مطالب از طریق پاور پوینت همراه با عکس و همچنین توزیع نشریه و اطلاعیه کشاورزی به باغداران انجام شد . با توجه به علاقمندی باغداران و تقاضای اعضا سایت برنامه ریزی برای برگزاری کلاس های آموزشی در دست اقدام قرارگرفت .

 

p3

 

p

 

p1

 

p4

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=11553

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *