اجرای طرح IPM در جهت تولید محصول سالم

 

IMG 5117

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سروستان، اجرای طرح IPM در جهت تولید محصول سالم در دو محصول صیفی و پسته در این شهرستان انجام شد.

مرضیه قربانی نژاد کارشناس حفظ نباتات مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سروستان در این خصوص گفت: با مشارکت کلینیک گیاهپزشکی باران با به کار بردن روش های غیرشیمیایی از جمله استفاده از کارت زرد، کارت آبی و پروتئین هیدرولیزات به دو روش مقایسه ای طعمه مسموم و محلولپاشی در مزرعه صیفی در سطح یک هکتار و در باغات پسته با استفاده از کارت زرد، رول زرد، گوگرد پودر و مایع، تله و فرمون و آفت کش های گیاهی نظیر چریش، تنداکسیر و صابون پالیزین در سطح 1600 هکتار در راستای تولید محصول سالم انجام پذیرفت.

IMG 5006

 

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=11645

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *