مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فسا گفت: از سطح 350 هکتار مزارع پیاز این شهرستان 17 هزار و 500 تن محصول جمع آوری و به بازار عرضه شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فسا، ناصر انصاری با اشاره به اینکه برداشت پیاز در شهرستان فسا از نیمه تیر ماه تا نیمه مرداد ماه به طول انجامید، تصریح کرد: مهم ترین ارقام پیاز تولیدی در این شهرستان شامل طلایی، سفید و قرمز محلی است.
این مقام مسئول با بیان اینکه متوسط عملکرد مزارع پیاز در شهرستان فسا 50 تن در هر هکتار است، اظهار کرد: در هر هکتار از مزارع پیاز در طول دوره کشت تا برداشت این محصول بیش از200 نفر روز مشغول به کار می شوند.