قاسمی تاکید کرد: امیدواریم با توجه به خشکسالیهای اخیر، تسهیلات لحاظ شده و حمایت دولت، کشاورزان عزیز قسمتی از سطوح کشت خود را به خصوص در سبزی و صیفی به گلخانه منتقل کنند.
اسماعیل تبادار استاندار فارس با اشاره به تداوم ده ساله خشکسالی در استان فارس و رتبه بالای این استان در تامین امنیت غذایی و تامین 10 درصد از محصولات غذایی کشور، افزود: احداث گلخانه به منظور مدیریت منابع آب به اقتضای زمان در استان ما امری ضروری است.
او تصریح کرد: متولیان امور جهاد کشاورزی اهتمام جدی در بحث مدیریت آب اعم از تغییر الگوی کشت، استفاده از کشتهای کمآب بر، ترویج سامانه نوین آبیاری تحت فشار و طرحهای گلخانهای داشته، و در سال جاری توسعه هزار هکتاری گلخانه به عنوان ضرورت جدی استان تعریف شده است.
استاندار فارس تاکید کرد: مسئولین امر در فرهنگ سازی کشتهای گلخانهای و تسهیل روند توسعه گلخانه همت گمارند، چرا که این نوع کشتها علاوه صرفه جویی در آب و خاک تولید چند برابری را دارند.
تبادار در پایان خاطر نشان کرد: در هر سرمایه گذاری تولیدی، بازاریابی به عنوان حلقه اصلی تولید دیده شود و همه مسئولین ذی ربط در کمک به بازاریابی محصولات تولیدی جهت جلوگیری از خدشه به صنایع تولیدی کمک کنند.
همچنین در ادامه کارخانه صنایع دبش مرودشت با سرمایه 13 میلیارد و 500 میلیون تومان با ظرفیت تولید سالانه 11 هزار و 150 تن رب، پوره، سس، آب گوجه فرنگی، شوریجات و ترشیجات و اشتغالزایی دائم 25 نفر و فصلی 20 نفر افتتاح شد.
در ادامه در راستای توسعه بزرگترین واحد جوجه کشی استان فارس در شهرستان شیراز کارخانه جدید این شرکت که با استفاده از تولیدات با کیفیت داخلی راهاندازی شده است، با ظرفیت تولید 11 میلیون قطعه در سال، با سرمایه گذاری ثابت بالغ بر 5 میلیارد تومان، اشتغال زایی مستقیم 30 نفر و غیر مستقیم 20 نفر، زمینه ساز تولید سالانه 20 هزارتن مرغ شده است با حضور استاندار و رییس سازمان جهاد کشاورزی فارس افتتاح و آغاز بهکار کرد.
گفتنی است: شرکت مجتمع طیور فارس یک زنجیره ارزش در بخش کشاورزی محسوب می شود که به دلیل در اختیار داشتن 3 واحد مرغ مادر با ظرفیت 150 هزار قطعه و کارخانه مدرن تولید خوراک دام و طیور و آبزیان با ظرفیت 76 هزار تن، تولیدات تخصصی مورد نیاز صنعت دام و طیور را به بهره برداران عرضه می نماید .
در واحدهای تخصصی مرغ مادر نژادهای تعریف شده ژنتیکی از مرغ و خروس پرورش داده می شوند که جوجه های حاصل از تخم مرغ های نطفه دار در این کارخانه به عنوان جوجه گوشتی از طریق پرورش در واحدهای مرغداری تامین کننده بخش قابل توجهی از گوشت مورد نیاز استان می گردد .
بنابراین این واحد از نظر امنیت غذایی دارای اهمیت ویژه ای بوده که در راستای خودکفایی استان در تامین جوجه گام برداشته است .