ابراهیمی با اشاره به این که برای تحقق و توسعه این اهداف نظامی تحت عنوان نظام نوین ترویج ایجاد کردیم که این نظام نوین ترویج سه رکن دارد، اظهار کرد: یک رکن پهنهبندی عرصههای کشاورزی و یک نفر مروج مسئول پهنه پیگیر امور بهرهبرداران در این عرصهها است، در رکن بعدی تجهیز مراکز جهاد کشاورزی را به عنوان جایگاه و پایگاهی که حلقه ارتباط سازمان با بهرهبرداران است در دستور کار قرار گرفت که بخشی هم انجام شده و راه زیادی داریم و بحث دیگر شبکه دانش است که ما دانش را جاری و ساری در این شبکه کنیم به نوعی که منجر به ارتقاء بهرهوری در بخش کشاورزی شود.
این مقام مسئول افزود: در ادر استان فارس ۶۱۰ پهنه کشاورزی وجود دارد که زیر نظر ۹۵ مرکز جهاد کشاورزی فعالیت دارند و ۵۷۸ کارشناس به عنوان مروج برای هر پهنه تعیین شده است.
ابراهیمی تصریح کرد: یکی از نیازهای اساسی ما در مراکز جهاد کشاورزی کمبود خودرو است و ۹۰ خودرو برای مرکز مراکز نیاز داریم.
او با اشاره به فعالیت ۹۵ محقق معین در کنار مراکز جهاد کشاورزی استان ،افزود: یکی از اقدامات ما طی این مدت ایجاد سایت های جامع الگوی تولیدی-ترویجی در قالب طرح امید بوده و در سال زراعی 97-96 بالغ بر 345 سایت در این زمینه اجرا شد، که ۱۷۰ سایت زراعی، ۱۲۵ سایت باغی و 30 سایت دامی را شامل میشود.
در ادامه مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی فارس، به تشریح برنامههای این سازمان ازجمله ساماندهی و تجهیز مراکز جهاد کشاورزی استان، پهنهبندی اراضی کشاورزی، افزایش تعداد مروجان جهاد کشاورزی و در اختیار قرار دادن تبلت به مسئولین پهنه اشاره کرد و اظهار داشت: توسعه در سیستم نوین آبیاری، توسعه گیاهان دارویی، افزایش دانش مروجان، تعامل محققین و مروجان از اهم اقدامات این مدیریت است.
ابراهیمی با اشاره به وجود 371 صندوق اعتباری خرد زنان روستایی از تقویت و توسعه این صندوقها خبر داد و گفت: جهاد کشاورزی فارس با مشکلاتی ازجمله کمبود وسیله نقلیه در مراکز، نیاز به تقویت انگیزه کارکنان و کشاورزان، احیای ساختمانهای فرسوده در شهرستانها، عدم تناسب بودجه و…مواجه است.
ابراهیمی تاکید کرد: استان فارس در سکوی نخست آموزش کشور قرار گرفت.