افزایش ۴۰ میلیون تنی ظرفیت فرآوری و بسته بندی محصولات کشاورزی

221

مدیرکل دفتر صنایع تبدیلی و غذایی وزارت جهاد کشاورزی گفت: در هشت سال اخیر، ظرفیت فرآوری، نگهداری و بسته بندی محصولات کشاورزی از ۳۲ میلیون تن به حدود ۷۲ میلیون تن افزایش یافته است.

به گزارشروابط عمومی معاونت سازمان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کازرون به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، چنگیز اسفندیاری درباره اقدامات شاخص وزارت جهاد کشاورزی در حوزه صنایع تبدیلی و غذایی در دولت یازدهم و دوازدهم، اظهار کرد: تا پایان سال ۱۳۹۱، تعداد واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی (فرآوری، بسته بندی و نگهداری) ایجاد شده دارای پروانه بهره برداری از وزارت جهاد کشاورزی حدود ۶۴۵۲ واحد با ظرفیت حدود ۳۲ میلیون تن جذب ماده خام کشاورزی و اشتغال ۶۱۵۰۶ نفر بوده است.

وی افزود: از سال ۹۲ تاکنون بیش از ۶ هزار واحد صنایع تبدیلی و غذایی با ظرفیت حدود ۴۰ میلیون تن جذب ماده خام و اشتغال ۱۰۰ هزار نفر به بهره برداری رسیده است و بیش از ۷.۴ میلیون تن واحدهای فرآوری در حال احداث با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد نیز در کشور وجود دارد.

مدیرکل دفتر صنایع تبدیلی و غذایی وزارت جهاد کشاورزی گفت: در این مدت، ظرفیت نگهداری محصولات کشاورزی از طریق سردخانه‌های بالای صفر درجه از ۳۲۱ واحد به ظرفیت ۷۵۰ هزار تن به ۱۱۴۰ واحد به ظرفیت حدود ۴ میلیون تن افزایش یافته است و همچنین بیش از یک میلیون تن سردخانه با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ در صد در کشور در حال احداث است.

اسفندیاری با اشاره به این که ظرفیت واحدهای فرآوری و بسته بندی انواع میوه و سبزی براساس جذب ماده خام از ۷ میلیون تن در سال ۹۱ به ۱۴ میلیون تن تا پایان سال ۹۹ رسیده است، اظهار داشت: ظرفیت واحدهای خوراک دام، طیور و آبزیان نیز از ۶.۶ میلیون تن در سال ۹۱ به حدود ۱۵ میلیون تن تا پایان سال ۱۳۹۹، افزایش یافته است.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=17516

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *