کاهش 50 درصدی تولید گردو در مرودشت

20190928091212

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: پیش بینی می شود تولید گردو در این شهرستان نسبت به سال قبل با کاهش 50 درصدی مواجه و به 1200 تن برسد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، منصور امیریان با بیان اینکه برداشت گردو در شهرستان مرودشت از اوایل شهریور ماه تا مهر ماه ادامه دارد، تصریح کرد: سرمازدگی و بارش های مونسون، میزان تولید محصول در 700 هکتار از باغ های گردوی این شهرستان را تحت تاثیر قرار داده است.

این مقام مسئول با بیان اینکه عمده گردوی تولیدی شهرستان مرودشت محصول باغ های سیدان، فاروق و کامفیروز است، ابراز کرد: کیفیت خاص محصول تولیدی، گردوی این مناطق را نسبت به سایر منطقه ها متمایز کرده است و علاقه مندان زیادی دارد.

امیریان با اشاره به اینکه سرشاخه کاری از جمله برنامه های مدیریتی باغداران در سطح باغ های گردوی شهرستان مرودشت با هدف توسعه ارقام تجاری و بهبود مقاومت به عوامل خطری همچون سرمازدگی به طور مستمر انجام می شود، افزود: چندلر، بواناتی و محلی کامفیروز از مهمترین ارقام گردو در این شهرستان است.


لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=18195

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *