افتتاح دو طرح صنایع تبدیلی و غذایی، مقارن با هفته جهاد کشاورزی در مرودشت

افتتاح22

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: در راستای تحقق شعار سال مبنی بر مهار تورم و افزایش تولید، دو طرح تولیدی مواد غذایی، در شهرستان مرودشت به بهره برداری رسید.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، منصور امیریان اظهار کرد: این دو طرح در زمینه تولید کنسرو قارچ، خیار شور، شوریجات و ترشیجات، با عنوان محصولات غذایی مهر و همچنین ، تولید انواع مربا و شربت، با عنوان محصولات غذایی لامیا، در شهرک صنعتی فتح آباد مرودشت به بهره برداری رسیدند.

او بیان کرد: در این دو طرح 291000 میلیون ریال هزینه گردیده است که 98000 میلیون ریال از طریق ارائه تسهیلات، و ما بقی توسط مجریان، هزینه شده است و در ضمن، ظرفیت تولید سالانه 1600 تن، می باشد.
امیریان با بیان اینکه این دو طرح در مساحت 5136 متر مربع اجرا گردیده است افزود: در این دو طرح برای 25 نفر به صورت مستقیم و 105 نفر به طور غیر مستقیم شغل ایجاد شده است.
وی افزود: با افتتاح این دو طرح، تعداد واحدهای فعال صنایع تبدیلی تحت پوشش مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان، به 119 واحد، با ظرفیت تولید اسمی 875 هزار تن و ظرفیت جذب مواد خام 136 هزار تن رسید و در حال حاضر برای تعداد135 واحد مجوز تاسیس صادر شده است.

این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: شهرستان مرودشت در تولید رب گوجه فرنگی مقام اول را در استان دارد و بیش از 50 درصد رب گوجه فرنگی تولید شده در استان، متعلق به این شهرستان می باشد. و در ادامه به چهار واحد تولید مواد غذایی مجهز به دستگاه اسپتیک در شهرستان اشاره کردند و از مراحل پایانی ساخت دستگاه اسپتیک در شهرستان خبر دادند.

دستگاه اسپتیک جهت استریلیزه کردن رب گوجه فرنگی استفاده می شود و در حال حاضر از کشور ایتالیا وارد می گردد.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=18271

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *