آیت الله تقوی با اشاره به اینکه زنجیره پرورش شترمرغ مذکور به لحاظ علمی، فنی و تخصصی از سطح بالایی برخوردار است، تصریح کرد: از این زنجیره میتوان به عنوان یک واحد آموزشی استفاده کرد، بنابراین توصیه میشود با راهاندازی تور گردشگری کشاورزی علاوه بر آشنایی دانشجویان و دانشآموزان به صورت عملیاتی و از صفر تا صد با این صنعت، میتوان در نسل جوان ایجاد انگیزه کرد.
وی با بیان اینکه از وظایف نظام، کنترل حلال بودن گوشت مصرفی مردم است، افزود: از ویژگی بارز این زنجیره رعایت ذبح شرعی است.
آیت الله تقوی با بیان اینکه کنترل سلامت غذایی در زنجیرههای تولید آسانتر از واحدهای جداگانه است، گفت: سلامت محصول تولیدی از دیگر ویژگیهای زنجیره مذکور بوده و حتی خوراک شترمرغ نیز در این مجموعه تولید میشود.
وی یادآور شد: شرکت سیمرغ پروران پارسه در حال انعقاد تفاهم نامه سه جانبه با بسیج سازندگی و کمیته امداد امام خمینی (ره) بوده که در این تفاهم نامه شرکت مذکور جوجه و نهادهها را تامین کرده و شترمرغ را به صورت تضمینی خرید میکند که در این صورت زمینه اشتغالزایی پایدار برای مددجویان تحت پوشش کمیته ایجاد میشود.
در همین راستا مدیر امور طیور و زنبور عسل جهادکشاورزی استان فارس، گفت: شرکت سیمرغ پروران پارسه، بزرگترین واحد صنعتی پرورش شترمرغ کشور بوده و تنها کشتارگاه اختصاصی شترمرغ در این زنجیره قرار دارد.
علی رستگار افزود: این زنجیره تولیدی به ظرفیت 450 قطعه مولد و 6 هزار قطعه پرواری، قابلیت کشتار هشتاد قطعه در هر شیفت را داراست.
این مقام مسئول گفت: در این مجتمع تولیدی صنعتی و پرورشی علاوه بر تولیدات داخلی این کشتارگاه، بیش از صد واحد تولیدی را در خود استان و استان های مجاور پوشش داده و با تمامی واحدهای پرواری و تولیدی صنعت شترمرغ متصل است.
رستگار یادآورشد: این مجتمع به عنوان زنجیره تولید دارای سالن های پرورش مولد و پرواری ، سایت جوجه کشی ، کارخانه خوراک دام و کشتارگاه صنعتی شترمرغ بوده و دیگر کارخانه های متصل به کشتارگاه شامل فرآوری گوشت ، سوسیس ، انواع کالباس ، برگرها، فرآوری روغن، فرآوری پر، فرآوری پوست تا مرحله پیش دباغی نیز است.
شرکت سیمرغ پروران پارسه در زمینی به مساحت بیست هکتار و در بخش ارژن شهرستان شیراز قرار دارد.