برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت بهداشتی مزارع تکثیرو پرورش و معرفی تجهیزات و مواد جدید جهت ضدعفونی

 علی فلاحی در ادامه افزود : از آنجایی که براساس تجربه و آزمایشات صورت گرفته ، سهل انگاری در امر ضدعفونی، عوارض و زیان های جبران ناپذیری در مزرعه تکثیر و پرورش ماهی به جا می گذارد، سالهاست بهره برداران طی دوره های اموزشی متعدد، نسبت به موضوع توجیه شده اند . به همین منظور در این کارگاه آموزشی ، داروها و مواد جدید معرفی و نحوه استفاده از آنها آموزش داده شد .

وی در ادامه خاطر نشان کرد: امید است مدیران مزارع با درایت کامل و استفاده صحیح و به موقع از مواد و داروهای مربوطه در ضدعفونی مزرعه خود ، ضمن رعایت مسائل زیست محیطی از بروز هرگونه عوارض و بیماری و شیوع آن به سایر مزارع پیشگیری کرده و با مدیریت همه جانبه از تلفات و خسارت مالی جلوگیری کنند.

 

 

 

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=2040

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *