برگزاری کارگاه آموزشی مصرف بهینه کود و سم با تاکید بر تولید محصول سالم :

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان آباده این کارگاه به همت اداره ترویج و آموزش کشاورزی با حضور کارشناسان پهنه و کارشناسان کلینیک های گیاهپزشکی و باغداران پیشرو برگزار گردید . شریف رییس اداره ترویج و اموزش مدیریت جهادکشاورزی شهرستان آباده با اعلام این خبر افزود با توجه به پیشرو بودن شهرستان آباده در تولید محصول سالم و اخذ گواهی ICMدر گلخانه و باغات زردآلو آموزشهای لازم داده شد و از طریق برخی روشهای ترویجی چگونگی تعیین گروه هدف وبهره بردن از روشهای انتقاال اطلاعات برای رسانش نواوری ها در این زمینه مورد بحث قرار گرفت . وی اظهار داشت در این نشست علمی همچنین وظایف اعضای کمیته محصول سالم شهرستان بیان گردید تا کارشناسان بخش دولتی ضمن هدایت کلینیک های گیاهپزشکی به بهترین شکل ممکن بتوانند تولید محصول سالم را در شهرستان توسعه و ترویج دهند .تولید محصول سالم گام موثری در جهت نیل به اهداف سازمانی و تامین سلامت جامعه می باشد.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=20447

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *