مسئول صنایع تبدیلی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان آباده گفت : واحد بسته بندی عسل شرکت تعاونی 123 با ظرفیت 300 تن عسل در سال در حال حاضر مشغول به فعالیت میباشد. و برای پنج نفر ایجاد اشتغال مستقیم نموده است.به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان آباده، وحیده تصدیقی اظهار کرد : در آزمایشگاه این واحد کیفیت عسل از لحاظ فاکتورهای زیر بررسی میگردد: 1- تعیین نسبت فروکتوز به گلوکز (که حداقل باید 0.9 باشد و نشان دهنده تقلب اضافه کردن شربت گلوکز به عسل میباشد)2- اندازه گیری هیدروکسی متیل فورفورال (برخی تولید کنندگان برای مشتری پسند شدن عسل را حرارت میدهند تا شکرک از بین برود که همین امر باعث تولید ترکیبی بنام هیدروکسی متیل فورفورال میگردد که برای سلامتی مضر میباشد) 3- اندازه گیری ساکارز ( استفاده از محلول آب و شکر جهت تغذیه زنبور باعث بالارفتن ساکارز عسل میگردد.مقدار ساکارز مجاز استاندارد ملی ایران تا حدود 5%میباشد.
به گفته وی قیمت عسل به نزدیکی اعداد بالا با استاندارد ملی بستگی دارد .
عسل بسته بندی شده در شرکت123 با کیفیت بالا وبرای صادرات است.