رهاسازی زنبور براکون در مزارع آباده

مدیرجهادکشاورزی شهرستان آباده گفت: در مزارع چغندرقند شهرستان آباده و در منطقه علی آباد 50 هزار زنبور براکون در سطح 10هکتار مزرعه چغندرقند رهاسازی شده است .
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان آباده مهدی امینی بیان کرد:: هدف از این رهاسازی مبارزه بیولوژیک با آفات چغندرقند به ویژه آفت برگخوار چغندرقند(کارادرینا) است.

او گفت: این زنبور‌ها با حمله به لارو و تخم آفات در مزارع هدف باعث کاهش خسارت به آن‌ها شده و مزارع را از به کار بردن سموم شیمیایی بی نیاز می‌کنند.زنبورها ی ماده بعد از فلج کردن میزبان روی بدن آنها تخم گذاری می کنند و تخم ها پس از یک تا دو روز تفریخ شده و لاروها ی زنبور شروع به تغذیه از محتویات داخل بدن میزبان می نماید.

امینی افزود: همه ساله حشرات مفیدی مانند زنبور‌های براکون از طریق تکثیر در کارگاه پرورش حشرات مفید انسکتاریوم شیراز تهیه و به کشاوزران عرضه میشود و بدین طریق علاوه بر مبارزه با آفات بطریق بیولوژیک و تولید محصول سالم، جمعیت این حشرات مفید در طبیعت افزایش می‌یابد

مهزاد محمودی کارشناس حفظ نباتات تصریح کرد: مبارزه بیولوژیک و مدیریت تلفیقی آفات یکی از روش‌های مفید و مؤثر برای جلوگیری از خطرات آلودگی زیست محیطی، رعایت نکات بهداشتی، تولید محصول سالم، کاهش مصرف سموم کشاورزی و صرفه جویی در هزینه‌ها است.
شهرستان آباده 42 هکتار مزرعه چغندرقند دارد.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=20877

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
پشتیبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس
سلام
چگونه می توانم کمک کنم؟