مرتضی زارعی رئیس هیئت مدیره تعاونی مرغداران لامرد:
افزایش قیمت مرغ به واسطه افزایش هزینه های تولیداست
افزایش هزینه های تولید موجب افزایش قیمت گوشت سفید شده است.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان لامرد، در روزهایی که شاهد افزایش چشمگیر قیمت مرغ در بازار هستیم، مرتضی زارعی رئیس هیئت مدیره تعاونی مرغداران لامرد ضمن بیان دلائل این افزایش قیمت، توضیحاتی پیرامون صنعت مرغداری شهرستان و مسائل و مشکلات این صنعت ارائه کرد. زارعی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری به دلیل نوسان شدید نرخ دلار، علاوه بر افزایش قیمت نهاده های طیور، تولید کنندگان و مرغداران با افزایش چندین برابری نرخ دارو، واکسن، افزودنی ها، مکمل ها، دستمزدهای کارگری و نیز انرژی روبرو شدند بصورتی که این افزایش ها در بعضی از موارد به 500 درصد هم می رسید. این عوامل در کنار کمبود موارد وارداتی مورد نیاز در تولید گوشت سفید باعث گردیده قیمت مرغ جهش داشته و خریداران و مصرف کنندگان با مشکل مواجه شوند.
زارعی افزود: با وجود گرانی های امروزه کشور قطعاً بر صنعت مرغ نیز بی تأثیر نبوده و عامل گرانی مرغ در بازار شده است.
رئیس هیئت مدیره تعاونی مرغداران لامرد اشاره ای نیز به بحث کرونا داشت و گفت: با وجود تعطیلی واحدهای صنفی در اسفند ماه 98 و فروردین 99 و کاهش تقاضای گوشت مرغ، قریب به اتفاق مرغداری های شهرستان با خسارت های غیرقابل جبرانی مواجه شدند که می رفت تا این صنعت با ورشکستگی مواجه شود. وی قیمت واقعی هرکیلوگرم مرغ زنده را 120 هزار ریال و گوشت مرغ گرم تحویلی جهت مصرف کننده را بین 180 تا 190 هزار ریال عنوان کرد.