برگزاری ششمین جلسه هماهنگی ثبت جهانی انجیر

     در راستای برنامه ریزی برای حضور نماینده جیاس در شهرستان برای ثبت جهانی انجیر استهبان ششمین جلسه هماهنگی در سالن جلسات مدیریت جهادکشاورزی استهبان برگزار شد.

 جلسه ثبت جهانی انجیر6

در این جلسه که به منظور بررسی محتوای فیلم مستند که مقرر است برای ارائه به نماینده جیاس در مورد انجیر استهبان تهیه شود در تاریخ 1402/1/29 برگزار گردید، توضیحاتی توسط امین صالحی کارگران گروه مستندساز قاصدک در مورد محتوایی که تا کنون کار شده ارائه و حاضرین از جمله حسین فقیه محقق و کارشناس انجیر، امید کیامرث رییس اداره فرهنگ و ارشاد، مدیر و کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی نظرات خود را برای تکمیل محتوای فیلم بیان کردند.

در پایان گفتگویی با محمدرضا آل ابراهیم پژوهشگر و نویسنده استهبانی و علی مستفیضی رییس انجمن تئاتر استهبان برای تکمیل محتوای فیلم صورت گرفت و از مکان های مد نظر برای فیلمبرداری بازدید به عمل آمد.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=21626

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *