مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ارسنجان از تولید بالغ بر ۷۶۳تن گوشت سفید در سه ماهه سوم سال جاری در این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ارسنجان، سید ناصر حسینی خرمی تصریح کرد: در حال حاضر ۱۸واحد مرغداری در این شهرستان فعال هستند که در سه ماهه فصل پاییز اقدام به جوجه ریزی به تعداد ۳۸۱هزار و ۷۷۰قطعه کردند و در مجموع بیش از ۷۶۳تن گوشت سفید تولید و روانه بازار مصرف شد.
او افزود: تمام مراحل تولید مرغ در مرغداری ها توسط شبکه دامپزشکی و کارشناسان جهاد کشاورزی و تنها در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و فاصله زمانی لازم بین هر دوره از پرورش، مجوز جوجه ریزی برای دوره بعد صادر می شود.
وی با بیان اینکه نهاده های مورد نیاز واحدهای مرغداری از طریق سامانه بازارگاه و با نرخ مصوب دولتی تأمین می شود، ابراز کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون با صدور مجوز جوجه ریزی حدود یک میلیون و ۲۰۰هزار قطعه جوجه یکروزه، قریب به ۲۵۰۰تن گوشت مرغ در این شهرستان تولید شده است.