انار ارسنجان گواهی سلامت “ICM” گرفت

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ارسنجان از صدور پروانه “کاربرد حد مجاز آلاینده” یا پروانه “ICM ” برای محصول انار این شهرستان در سطح ۴۵ هکتار خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاوزی شهرستان ارسنجان، سید ناصر خرمی با بیان اینکه تولید محصولات گواهی شده و ارگانیک از اولویت های بخش کشاورزی می باشد اظهار کرد: گواهی نامه مذکور بر اساس «بند ج ماده ۳۱ بخش کشاورزی قانون برنامه ششم توسعه مطابق دستورالعمل اجرایی مدیریت تلفیقی محصولات کشاورزی» صادر شده است.

وی با تاکید بر لزوم ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تجاری سازی محصول انار در ارسنجان تصریح کرد: پس از بررسی های آزمایشگاهی و تایید عدم وجود نیترات، سموم و فلزات سنگین در انار، گواهی تولید محصول سالم از سوی انجمن صنفی کلینیک های گیاهپزشکی استان فارس برای این محصول صادر شد.

حسینی خرمی سطح باغ های انار در این شهرستان را ۱۵۵۰هکتار اعلام کرد و افزود: میوه انار دارای خواص غذایی و دارویی متعدد است که علاوه بر تازه خوری، در تولید رب انار، آب انار، روغن هسته انار، داروهای تقویتی و طبی و در صنایع آرایشی و بهداشتی استفاده می شود و تولید محصول سالم می تواند در ارتقاء سلامت جامعه و توسعه پایدار کشاورزی موثر باشد.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=22206

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *