دستورالعمل نظارت بر تولید و ارتقای سلامت محصولات گیاهی ابلاغ شد

دستورالعمل نظارت بر تولید و ارتقای سلامت محصولات گیاهی توسط سازمان حفظ نباتات کشور تدوین شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ارسنجان به نقل از سازمان حفظ نباتات کشور، با دستور وزیر جهاد کشاورزی، سیاستگذاری، نظارت و ارتقای سلامت محصولات کشاورزی با منشأ گیاهی به سازمان حفظ نباتات کشور ابلاغ شده است.

در همین راستا با هدف ارتقا شاخص‌های سلامت، پیشگیری و کاهش مخاطرات و آلودگی‌های تهدید کننده سلامت در زنجیره محصولات کشاورزی با منشأ گیاهی دستورالعمل نظارت بر تولید و ارتقای سلامت محصولات گیاهی توسط سازمان حفظ نباتات کشور تدوین گردید.

بر همین اساس و با استناد به ابلاغیه وزیر محترم جهاد کشاورزی کلیه دستورالعمل‌های قبلی لغو و بلا اثر تلقی شده و کلیه واحدهای وزارت جهاد کشاورزی مکلف به همکاری و هماهنگی با سازمان حفظ نباتات کشور به عنوان متولی سلامت غذا در وزارت جهاد کشاورزی شده‌اند.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=22266

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *