کارگاه آموزشی آنفولانزای پرندگان

با هماهنگی صورت گرفته فی مابین ادارات ترویج و بهبود تولیدات دامی شهرستان ، دوره آموزشی آنفولانزای پرندگان با حضور بهره برداران و علاقمندان در محل مدیریت جهاد کشاورزی برگزار گردید .دراین کارگاه ،  دکتر اعتماد مسئول دامپزشکی شهرستان در رابطه با خطر بیماریهای واگیردار پرندگان مطالبی را ارائه نمودند که از اهم آن می توان به ویژگی ها- چگونگی انتشار – نشانه ها و روش های پیشگیری از بیماری نام برد.شرح مطالب عنوان شده یه شرح ذیل می باشد:
بیماری آنفلوآنزا یکی از مهمترین بیماریهای پرندگان میباشد، از ویژگی های این بیماری:
-بیماری همه گیر است
-خیلی سریع منتشر می شود
-عواقب اقتصادی و اجتماعی زیاد دارد
-به انسان سرایت می کند و بسیار خطرناک است
این بیماری به درجه حرارت بالا حساس است ، با مواد ضدعفونی کنند مانند صابون به راحتی از بین می رود، پس در رابطه با چگونگی انتشار این بیماری عنوان نمودند که:
-توسط پرندگان مهاجر و وحشی به راحتی منتقل می شود.
-حیوانات به راحتی این بیماری را منتقل می کنند.
-تمام پرندگان میزبان این بیماری می باشند، اما مرغ، خروس، بوقلمون و تعدادی دیگر از بقیه حساس تر هستند.
-تماس از طریق مدفوع، ریزش آب چشم، خوراک، آب و…… باعث انتقال این بیماری می شود.
نشانه های بیماری نیز عبارتند از:
-وجود مشکل تنفسی مانند آسم، برونشیت و ……
-قسمت تاج و ریش سیاه می شود
-روی ساق پا لکه های خونی پدیدار میشود.
-نای پرنده پر از خون می شود.
-سر و صورت متورم و کبود می شود.
روشهای پیشگیری:
–  جایگاه ثابتی برای مرغ و خروس ها فراهم کنیم.
-فروش مرغ زنده در سراسر کشور ممنوع شود.
-تخم مرغ تاریخ دار خریداری کنیم.
-تخم مرغ زمان مصرف شسته شود
 
DSC00410
 

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=22393

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
پشتیبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس
سلام
چگونه می توانم کمک کنم؟