با هماهنگی اداره بهبود تولیدات دامی و اداره ترویج ، کارگاه آموزشی پنج روزه پرورش بلدرچین در مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان پاسارگاد با حضور بهره برداران برگزار گردید.در این کارگاه دکتر سید محمدعلی اعتماد مسئول دامپزشکی شهرستان به عنوان مدرس این دوره کلیاتی از اهداف برگزاری کلاس را عنوان نمود.ایشان از بلدرچین به عنوان پرنده ای مقاوم به شرایط محیطی نام بردند و مطالبی به شرح ذیل عنوان کردند:
گوشت و تخم بلدرچین غنی از مواد و املاح معدنی و ویتامین و … است که در مقایسه با تخم مرغ چند برابر از تخم مرغ دارای مواد غذایی می باشد.بلدرچین در ابتدا به صورت وحشی بوده که احتمالا در ژاپن اهلی شده و اکنون نژاد بلدرچین ژاپنی معروف می باشد.
بلدرچین با اهداف اقتصادی تولید گوشت و یا تولید تخم بلدرچین پرورش داده می گردد.در نژاد گوشتی بعد از حدود 40 روز جوجه ها آماده کشتار می شوند و در نژاد تخم گذار بلدرچین سالانه حدود 250 تخم می گذارد که با توجه به حجم کوچک این پرنده و طول دوره کوتاه آن می توان انتظار سود مناسبی را داشت.
ایشان همچنین از مواد غذایی مورد نیاز یا همان جیره غذایی بلدرچین انواع سویا.ذرت. و … را نام برده.رعایت مسائل بهداشتی مکان پرورش بسیار اهمیت دارد و قبل از شروع دوره بایستی حتما سالن را ضدعفونی نمود.و نکات بهداشتی را به دقت رعایت کرد.
از بیماری های مهم برونشیت و آنفلونزا می باشد که با مشاهده اولین علامت بایستی حتما به دامپزشکی شهرستان مراجعه نمود و موضوع را در میان بگذاریم. با نمایش فیلم های آموزشی مطالب به صورت کامل تر توضیح داده شد.
در انتها بعد از پرسش های فراوان بهره برداران و کارشناسان به سوالات پاسخ داده لازم ارائه گردید .

