کارگاه آموزشی آموزشی تغذیه و آفات انار با حضور جمعی از بهره بردارن و کشاورزان و کارشناسان مسئول پهنه در روستای همت آباد شهرستان پاسارگاد برگزار گردید .
به گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی شهرستان پاسارگاد در این کارگاه آموزشی مرضیه شمشمی کارشناس و حشمت اله غلامی کارشناس مسئول باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان در خصوص شناخت دقیق نیاز غذایی درختان انار و نقش هر یك از عناصر غذایی در چرخه سوخت و ساز یا متابولیسم گیاه و همچنین آفات انار و روشهای کنترل و عارضه ترک خوردگی و آفتاب سوختگی در انار به تفصیل توضیحاتی ارائه دادند.
در این کارگاه همچنین بطور اختصاصی در خصوص کرم گلوگاه بعنوان یکی از موانع عمده صادرات انار که همه ساله باعث كاهش توليد و كيفيت انار مي گردد واینکه کنترل آن مي تواند نقش كليدي در كاهش پوسيدگي ميوه انار در باغ و انبار داشته باشد مطالبی عنوان و سپس درخصوص روشهای مختلف کنترل آفت که شامل انواع روشهای فیزیکی و مکانیکی و بیولوژیکی و شیمیایی است صحبت شد.
در پایان به سوالات حاضرین در خصوص کلیه موارد مرتبط با انار پاسخ داده شد.