برگزاری اولین استارت آپ فرآورده های بنه در شهرستان پاسارگاد

 

رئیس دانشگاه علمی کاربردی شهرستان پاسارگاد گفت: اولین رویداد استارت آپ توسط مرکز آموزش علمی کاربردی با همکاری فرمانداری، مدیریت جهاد کشاورزی، اداره منابع طبیعی و آبخیزداری و کارخانجات صنایع غذایی شهرستان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان پاسارگاد، ابوذر حقیقی با تاکید بر فواید و اهمیت حفظ درختان پسته کوهی (بنه) گفت: هدف از برگزاری این استارت‌آپ جلوگیری از خام فروشی، جذب و حمایت از ایده‌ها و تبدیل آن‌ها به کسب و کار در شهرستان است.

حقیقی ایده های ثبت شده در این استارت آپ را 17 مورد برشمرد و ابراز کرد: از بین ایده های ثبت شده هشت ایده جهت ارائه انتخاب گردیده که ایده های برتر ظرف مدت 15 روز آینده به کارگروه کشاورزی و اشتغال شهرستان معرفی‌، تا ضمن بررسی در این کارگروه، مورد حمايت قرار گیرند.

او در ادامه بیان کرد: در پایان این رویداد هیئت داوران ایده تولید محصول ارگانیک و سالم آب بنه را به عنوان برترین ایده معرفی کردند.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=22677

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *