چغندرقند پاییزه

چغندر 1چغندر 3 چغندر 2

شکر به عنوان یکی از منابع تامین انرژی در سبد کالاهای کشور جای دارد .

مطالعات نشان می دهد که شکر حدود10 – 8 درصد نیاز به انرژی جمعیت ایران را تامین می کند .

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جهرم : ایران یکی از شش کشور جهان محسوب می شود که به لحاظ تنوع اقلیمی و عرض جغرافیایی ، شرایط رشد و تولید شکر از هر دو محصول چغند قند و نیشکر را داراست .

فرهمندیان رئیس واحد زراعت شهرستان بابیان این که شرایط اقلیمی ایران به نحوی است که می توان چغندر را به دو صورت بهاره و پاییزه کاشت .

اضافه کرد: در این میان ، بیشترین سهم کشت پاییزه در کل سطح زیر کشت چغندر قند7/5 درصد ، تولید ریشه 2/6 درصد و تولید شکر 3/4 درصد بوده است .

این در حالی است که با بنا قرار دادن اهداف پیش بینی شده در طرح (افزایش ضریب خود اتکایی در تولید شکر (چغندر قند) بایستی در سال 1404 ، سطح زیر کشت به اعداد 60 هزار هکتار ، 2/4 میلیون تن و 511 هزار تن را به خود اختصاص دهد . با توجه به مزیت های نسبی متعدد که در کشت پاییزه چغندر قند نهفته است از جمله روش های پایدار جهت افزایش تولید شکر ، بهره گیری از کارخانه های بهاره در خارج از فصل ، مصرف کمتر آب و رعایت تناوب کشت می باشد .

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=22942

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *