رتبه دوم جهرم در تولید انگور استان فارس

رتبه دوم جهرم در تولید انگور استان فارس

انگور5

مدیر جهاد کشاورزی جهرم از رتبه دوم این شهرستان در تولید انگور استان فارس خبر داد.

به گزارشرروابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی جهرم ، محمدرضا شهابی گفت: جهرم از جمله مناطق شاخص در تولید محصول انگور است، محصول انگور شهرستان جهرم یک محصول نوبرانه در استان فارس قلمداد می‌شود و معمولاً در آغاز فصل به بازار می‌آید.

وی افزود: سطح زیرکشت انگور در شهرستان جهرم حدود سه هزار و ۳۰۰ هکتار است که محصولی معادل ۲۲ هزار تن را روانه بازار می‌کند.

شهابی ادامه داد: در سال‌های اخیر به دلیل کاهش نزولات آسمانی و کمبود آب بهره برداران جهرمی به خصوص در بخش سیمکان در جهت تغییرالگوی کشت و به لحاظ نیاز آبی کمتر مبادرت به احداث باغ انگور کرده‌اند.

وی تصریح کرد: متوسط عملکرد انگور دراین شهرستان ۱۲ تن در هکتار است و جهرم دومین مقام سطح زیرکشت انگوریاقوتی در استان فارس را دارا است.

مدیر جهاد کشاورزی جهرم اظهار داشت: ارقام انگور کشت شده در جهرم شامل یاقوتی، عسکری، شیرازی، ریش بابا، رطبی، خلیلی است هر هکتار انگور با توجه به صنایع جانبی از جمله تولید سبد‌های میوه و کارگاه‌های تولید کشمش و شیره انگور برای ۶ نفر مستقیم و ۲۰ نفر هم غیرمستقیم اشتغالزایی دارد.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=23262

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *