اولین کارخانه تولید ناگت و سوخاری مرغ در استان گیلان با حضور وزیر جهاد کشاورزی افتتاح شد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی گیلان، این مجتمع ظرفیت تولید سالانه ۸ هزار تن گوشت مرغ تازه بسته بندی،انواع ناگت،سوخاری و برگر و انواع غذاهای آماده غیرکنسروی را دارد و میزان سرمایه گذاری ثابت و در گردش آن به ترتیب سالانه ۲۵۰ میلیارد ریال و ۷۵۰ میلیارد ریال می باشد.

 

با بهره برداری از این مجتمع تولیدی برای ۱۳۵ نفر به طور مستقیم و برای ۴۵ نفر به صورت غیرمستقیم اشتغالزایی می شود.

 

این کارخانه، اولین کارخانه تولید ناگت و سوخاری مرغ در استان گیلان است.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=2357

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *