در راستای افزایش استفاده از آبزیان در بین خانواده های روستایی و به مناسبت هفته امنیت غذایی کلاس طبخ آبزیان با حضور بالغ بر 65 نفر از زنان روستایی دلو نظر از توابع شهرستان خرم بید در تاریخ 94/10/6در حسینیه ی این روستا برگزار گردید. در این کلاس ابتدا آقای مهندس طیبی کارشناس مسئول شیلات شهرستان در خصوص فواید مصرف گوشت سفید و گوشت ماهی نکاتی را برای حاضرین در جلسه توضیح داده و سپس در کارگاه آموزشی فراگیران با طبخ چند نوع غذا که با ماهی تهیه می شود آشنا شدند و درادامه نیز کارشناس تغذیه شبکه بهداشت شهرستان خرم بید توضیحاتی را درمورد گروههای غذایی و امنیت سبد غذایی خانوار ایرانی ارائه دادند. در پایان حاضرین نقطه نظرات و سوالات خود را بیان کردند و به سوالات آنان پاسخ گفته شد .در صورت ترویج فرهنگ آبزی مصرفی گام بسیار مهمی در انجام تغذیه سالم و سلامت خانواده برداشته خواهد شد.