برنامه ریزی جهت تولید محصول سالم در شهرستان خنج

مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خنج در راستای رسالت خویش مبنی بر تولید محصول سالم کار سرکشی از مزارع صیفی وسایر محصولات تولیدی را در دستور کار خود قرار داده است. بنا به گفته مهندس اسلامی مدیریت جهاد کشاورزی این شهرستان تولید محصول سالم و ارگانیک با توجه به امنیت غذایی جامعه در دستور کار قرار گرفته است. شهرستان خنج یکی از شهرستان های است که کشت صیفی جات خارج از فصل به مساحت 3000 هکتار باعث شده که موضوع محصول سالم که یک مسئله مهم بوده به طور جد دنبال شود. تقسیم بندی مناطق تحت پوشش در بین کارشناسان کار نظارت بر مزارع ، توصیه های لازم به کشاورزان، استفاده از ریز مغذی های مجاز ، استفاده از کارت زرد ، جلوگیری از مصرف سموم خطرناک در صورت حمله آفات و استفاده از سموم با دوره کارنس پایین و ارسال نمونه های تولیدی جهت آزمایش از برنامه های این مدیریت  می باشد.DSC02438

DSC00986

 

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=24239

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *