جشنواره طبخ آبزیان در شهرستان خنج

بنا به گفته آقای زینلی مسئول شیلات این شهرستان در راستای ارتقای و ترویج مصرف ماهی و آبزیان ،آشنایی با شیوه های نوین طبخ همایش طبخ آبزیان در این شهرستان بر گزار گردید.در این همایش که تعداد زیادی از خواهران شرکت داشتند انواع ماهی و میگوی طبخ شده مورد ارزیابی داواران قرا گرفت ار نفرات برتر با اهدای جوایز تقدیر و به تمامی شرکت کنندگان به رسم یاد بود جوائزی اهدا شد.امید است بتوانیم با بالا بردن مصرف ماهی و میگو در سرانه غذایی جامعه سهمی در سلامت مردان و زنان سرزمینمان داشته باشیم.

5

6

74

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=24400

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *