تلاش کشاورزان شهرستان خنج در جهت تولید و خودکفایی دانه روغنی کنجد

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: عملیات کشت کنجد در سطح 850 هکتار از اوایل تیرماه سال جاری در شهرستان خنج آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خنج علی علی پور تصریح کرد؛ از آنجا که تولید دانه های روغنی مورد نیاز کشور و اقتصادی کردن بخش کشاورزی از مهم ترین اهداف توسعه و کشت کنجد در شهرستان است کشاوزران شهرستان خنج با وجود خسارت زیاد در اثر باد و باران اقدام به کشت مجدد نموده اند.

این مقام مسئول با بیان اینکه میانگین تولید در شهرستان باتوجه به شرایط پیش آمده(باد و باران) 1000 کیلوگرم در هکتار پیش بینی می شود، اظهار کرد: ارقام استفاده شده از نوع: داراب، دشتستان و سودانی بوده که در سال جاری با استفاده از کارنده ها برای کشت این محصول با میزان بذر مصرفی 8-6 کیلوگرم در هکتار در دستور کار قرار گرفته تا شاهد افزایش عملکرد در واحد سطح باشیم ( نسبت به روش سنتی بیش از 50 درصد در مصرف بذر صرفه جویی شده است)و همچنین کشت کنجد در شهرستان با استفاده از دستگاه های کودکار-بذرکار به صورت کم خاک ورزی و در بقایای گیاهی کشت می شود.

WhatsApp Image 2021 08 09 at 18.10.00

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=24630

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *