مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج از آغاز برداشت ذرت علوفه ای از سطح ۱۱۳هکتار از اراضی این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خنج، علی علی پور با اشاره به اهمیت تولید ذرت علوفه ای برای بخش دامپروری گفت: برداشت این محصول از اوایل آبان ماه آغاز و تا اواخر این ماه نیز ادامه دارد.
این مقام مسئول اظهار کرد: پیش بینی می شود در طول دوره برداشت بیش از ۴800تن ذرت علوفه ای برداشت و به واحدهای دامپروری عرضه شود.
وی با اشاره به اینکه ذرت گیاهی پر آب بر است، ابراز کرد: قریب به 110هکتار از مزارع زیر کشت با استفاده از سیستم های نوین تجهیز و آبیاری شده است.
او با بیان اینکه برداشت ذرت علوفه ای با دستگا چاپر به منظور ذخیره سازی و تهیه سیلاژ این محصول انجام می شود، افزود: هم اکنون کار برداشت با تعدادیکدستگاه چاپر در حال انجام است.