مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج از صدور یک فقره پروانه تاسیس در خصوص سردخانه و بسته بندی میوه تازه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خنج، علی علی پور با اشاره به اینکه بسته بندی میوه و سبزیجات تازه از مهمترین مراحل طی شده این محصولات از نزد کشاورز تا مصرف کننده نهایی به شمار می رود تصریح کرد: در سال جاری اولین جواز تاسیس سردخانه با ظرفیت 2000 تن و بسته بندی میوه تازه با ظرفیت 1000 تن با سرمایه اولیه 50 میلیارد ریال در روستای جهره صادر شده و علاوه بر آن چندین سردخانه دیگر در دستور کار و پیگیری قرار دارد.
او اظهار کرد: بخش کشاورزی یکی از مهمترین حلقه های راهبردی(استراتژیک) برای بخش های تولیدی و خدماتی بوده و یکی از عوامل مهم در اقتصادی بودن کشاورزی امکان نگهداری محصولات تولید شده و عرضه آن به صورت تدریجی به بازار بوده که لازمه آن احداث سردخانه است.
این مقام مسئول با بیان اینکه توسعه ی صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی به عنوان تنها راه ایجاد ارزش افزوده ی محصولات کشاورزی است افزود: به گفته زارعی رابط صنایع تبدیلی و غذایی شهرستان، پتانسیل های موجود در منطقه را به متقاضیان سرمایه گذاری در این حوزه معرفی و مراحل اداری و صدور مجوزهای لازم در حال پیگیری می باشد.