آغاز برداشت محصول پنبه در خنج

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: برداشت پنبه از 15 ام آذر ماه آغاز و تا اواخر نیمه اول دی ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خنج، علی علی پور با اشاره به اینکه برداشت پنبه در شهرستان خنج به صورت سنتی بوده، تصریح کرد؛ کشاورزان مناطق بیغرد، خنج ، محمله و باغان 35 هکتار از اراضی خود را به کشت پنبه اختصاص داده که پیش بینی می شودبا توجه به عملکرد حدود 3 تن در هکتار، قریب به105 تن طلای سفید در این شهرستان تولید شود.

وی بیان کرد: عدم دستگاه کاشت و برداشت، نبود کارگر ماهر در برداشت پنبه به صورت دستی، نبود کارخانه پنبه در شهرستان و نزدیکی شهرستان و … از جمله مشکلاتی است که باعث شده سطوح زیر کشت در شهرستان در چندسال اخیر توقف پیدا کند و امید است با توسعه ی کشت بتوانیم با استفاده از تسهیلات کم بهره ادوات مکانیزه کاشت، داشت و برداشت تامین گردد.

او ادامه داد: پنبه برداشت شده از مزارع شهرستان به کارخانه داراب حمل می شود.

علی پور افزود: نوع بذر مصرفی در کشت پنبه به دلیل مقاومت به شوری، کوتاه شدن زمان زراعت و همچنین مقاومت در برابر آفات در این شهرستان از بذر گلستان استفاده شده است.

s

 

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=24667

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *