مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج از آغاز برداشت ذرت علوفه ای از سطح 225 هکتار از اراضی این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خنج، علی علی پور با اشاره به اهمیت تولید ذرت علوفه ای برای بخش دامپروری گفت: برداشت این محصول از اوایل آبان ماه آغاز و تا اواسط آذر ماه ادامه دارد.
این مقام مسئول اظهار کرد: ذرت علوفه ای از ارقام 704 کشت شده، پیش بینی می شود بیش از 10000 تن ذرت برداشت شود.
علی پور، با توجه به اهمیت این محصول در تغذیه دام در طی خشکسالی های اخیر بیان کرد: نبود صرفه ی اقتصادی، کاهش قیمت خرید و … باعث ایجاد نارضایتی و بروز برخی از مشکلات در برداشت و فروش این محصول شده است.
او با بیان اینکه برداشت ذرت علوفه ای با دستگا چاپر به منظور ذخیره سازی و تهیه سیلاژ این محصول انجام می شود، افزود: هم اکنون کار برداشت با تعداد 2 دستگاه چاپر در حال انجام است.