مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج از کشت جو قصیل در زمین های کشاورزی این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خنج، علی علی پور با بیان اینکه علوفه سبز(قصیل جو) یکی از خوش خوراک ترین مواد غذایی در تغذیه دام است، تصریح کرد: با توجه به شرایط خشکسالی و مشکل تامین علوفه مورد نیاز دامداران، امکان تبدیل بذر جو به حجم بالایی از علوفه تر و همچنین بهره وری بهینه از منابع آب و خاک، توسعه و ترویج کشت قصیل جو در سطح 47 هکتار از مزارع شهرستان انجام شده است.
این مقام مسئول اظهار کرد: یکی از مشکلات عمده دامداران در شرایط خشکسالی، کمبود علوفه و خوراک جهت رفع احتیاجات نگهداری دام می باشد و برای مرتفع شدن این مشکل از علوفه سبزجو(قصیل) جهت تامین بخشی از خوراک دام استفاده می شود.
علی پور بیان کرد: علاوه بر بهره وری از منابع آب و خاک؛ خوش خوراکی، قابلیت هضم مناسب، پروتئین خام بالا و مواد خشبی کم از مزایای این علوفه تر می باشد.
به گفته وی؛ پیش بینی می شود از هر هکتار از این محصول30 تن علوفه سبز به صورت چرای مستقیم مورد تعلیف دام سبک دامداران قرار می گیرد.