شروع برداشت انجیر در داراب
معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان داراب؛ از شروع برداشت انجیر در این شهرستان خبرداد و گفت: در شهرستان داراب ۵ هزار و ۵۰۰ هکتار انجیرستان دیم با تولید بیش از ۵ هزار تن محصول وجود دارد.
به گزارش روابط عمومی معاونت سازمان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان داراب، احمدرضا صالحی با بیان اینکه برداشت این محصول در شهرستان از اواخر مرداد ماه شروع شده و تا مهر ماه ادامه دارد افزود: شرایط اقلیمی خاص از جمله آب و هوا، ارتفاع از سطح دریا، نوع خاک، سازگاری محصول با محیط و کاهش استفاده از سموم و کودهای شیمیایی، منجر به تولید انجیر با کیفیت بالا در بیشتر انجیرستان های شهرستان شده است.
صالحی تصریح کرد: متوسط تولید انجیر در هر هکتار یک تن محصول خشک است.
او مهمترین ارقام انجیر شهرستان را واریتههای سبز، سیاه، شاه انجیر و متی معرفی نمود و ادامه داد:بیشتر باغ های انجیر این شهرستان در روستا های نوایگان،مروارید، لایزنگان و شکرویه قرار دارند.
مدیر جهاد کشاورزی داراب، اضافه کرد: انجیر داراب به دلیل کیفیت بالا و ارگانیک بودن علاوه بر بازارهای داخلی، به اروپا و کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز صادر میشود.