تولید برنج مرغوب به روش خشکه کاری در شهرستان رستم

photo 2021 10 09 10 11 06 

     

بهره بردار جوان رستمی گفت: کشت خشکه کاری برنج، کمک به کشاورزی پایدار، عبور از کشت های غرقآبی، استفاده بهینه از آب مصرفی و مقابله با پدیده خشکسالی است

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان رستم، میثم انصاری با بیان این مطلب که امروزه مساله جدی بحران آب و به چالش کشیدن بخش کشاورزی، افزود: با توجه به اهمیت و جایگاه برنج در سبد غذایی مردم و همین طور کمبود آب مصرفی، نیاز به پارامترهای مهمی در راستای تولید این محصول پرمصرف می باشد تا بتوان به کشاورزی پایدار کمک شایانی نمود.

وی که برای اولین بار کشت این محصول را در سطح دو هزار متر انجام داده است، صرفه جویی در مصرف آب و میزان بذر مصرفی کمتر نسبت به روش غرقابی سنتی را در روش خشکه کاری برنج یادآور شد و تصریح کرد: کاهش هزینه های کاشت، بالا بردن سطح زیر کشت، کیفیت برنج بدست آمده به دلیل تهویه، تغذیه و نورگیری بهتر از دیگز مزایای کشت این زراعت به روش خشکه کاری است.

photo 2021 10 09 10 10 54

انصاری حاصلخیزی خاک بدلیل شخم نخوردن خاک و لایه بندی نشدن سطح رویه خاک و همین طور امکان استفاده بهتر سموم و کودهای مختلف از طرق محلولپاشی و تزریق را از دیگر مزایای این کشت برشمرد و اظهار کرد: در این روش کشت خوابیدگی بوته ها نسبت به روش غرقابی کمتر است و امکان کاشت دوباره برنج یا دوبار رویش در این روش وجود دارد به شرطی که در فروردین ماه کشت شود و تمام اصول و شرایط کاشت داشت و برداشت روی برنامه پیشنهادی انجام شود .

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=25962

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *