برگزاری کارگاه آموزشی کاشت ،داشت ،برداشت وفراوری زعفران همزمان با هفته دولت در شهرستان سپیدان

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی سپیدان کارگاه آموزشی کشت زعفران با هدف ترویج کشت زعفران در این شهرستان  با توجه به کم‌آب‌ بر بودن آن و به عنوان جایگزین کشت‌هایی که آب زیادی مصرف می‌کنند،  باحضور مهندس بوستانی مدیر جهاد کشاورزی سپیدان ،دکتر حسینی مسئول کمیته فنی شورای ملی زعفران بعنوان مدرس ،خانم مهندس حمیری کارشناس ترویج سازمان جهاد کشاورزی فارس و کارشناسان وتعدادی از  بهره برداران  پیشرو شهرستان سپیدان هزمان با هفته دولت برگزار گردید

بوستانی گفت با توجه به  جایگاه منحصر به فرد زعفران  و کاربردهای متعدد و فراوان آن و خواص دارویی و مصارف متنوع غذایی آن  سطح زیر کشت و تولید زعفران در سال ها ی اخیر افزایش قابل توجهی یافته است

وی اظهار داشت : با توجه به شرایط شهرستان سپیدان  وخشکسالی های اخیر ، باید نسبت به کاشت محصولات کم‌آب ‌بر اقدام شود.

در این کارگاه آموزشی حسینی ضمن توضیح  مراحل کاشت ،داشت وبرداشت زعفران
بیان داشت زعفران محصولي است كه قابليت استفاده از آن در اكثر فراورده‎هاي غذايي، آشاميدني، دارويي و حتي آرايشي به منظور استفاده از مزيت‎ها و تاثير مثبت آن بر سلامتي انسان مورد توجه بسياري از صاحبان صنايع قرار گرفته است وکشت آن روز به روز در کشور درحال پیشرفت است وبا توجه به شرایط اقلیمی در این منطقه کشت این محصول در این منطقه مساعد می باشد

در حاشیه برگزاری این کارگاه آموزشی حسینی از مزارع کشت زعفران این شهرستان بازدید کرد ونقاط قوت وضعف آن را مورد بررسی قرارداد.

 

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=26390

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *