به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی سپیدان باصری با اعلام این خبر گفت با توجه به نیاز آبی کم ،پایین بودن هزینه نگهداری ، خرید تضمینی این محصول و به منظور استفاده بهینه از منابع آب و خاک کشاورزان روز به روز تمایل بیشتری به کشت زعفران در زمین های خود دارند
وی سطح زیر کشت این محصول در سال جاری را 40 هکتار اعلام کرد و گفت از این میزان حدود 30 هکتار بارور و10 هکتار به تازگی کشت گردیده است
وی خاطر نشان کرد کشت زعفران در این شهرستان از اواسط شهریور ماه آغاز و تا اواسط مهرماه پایان می یابد و برداشت آن از نیمه آبا ن شروع و تا نیمه آذر ادامه دارد و بطور میانگین 5 کیلو زعفران خوراکی از هرهکتارآن برداشت می شود
وی گفت پیش بینی می شود از سطوح کشت شده این شهرستان حدود 150 کیلو زعفران خوراکی برداشت و روانه بازارهای مصرف گردد
وی بیان داشت امید است با توجه به خواص دارویی و مصارف متنوع غذایی آن وخشکسالی های اخیر میزان سطح زیر کشت این محصول در سال های آینده در این شهرستان افزایش بیشتری داشته باشد.
وی از تمامی کشاورزان که راغب به کشت زعفران در سطح اراضی کشاورزی خود هستند، خواست با مراجعه به مراکز جهاد کشاورزی ، پس از آموزشهای لازم، پیاز مرغوب و سالم برای کشت در مزارع خود ر اتهیه و نسبت به کشت این محصول اقدام نمایند.