بازدید مدیر صنایع جهاکشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از کارگاه های سنتی پخت شیره انگور

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سپیدان صادقی مدیر صنایع کشاورزی سازمان جهادکشاورزی استان فارس به همراه  باصری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سپیدان ،معاون فنی ،  رئیس اداره تولیدات گیاهی وکارشناس صنایع از کارگاه های سنتی پخت شیره انگور شهرستان سپیدان بازدید کردند

  باصری مدیر جهادکشاورزی شهرستان سپیدان گفت  این شهرستان  با توجه به پتانسیل های موجود، ميزان 1620 هكتار از اراضي ديم را در قالب اراضي شيبدار به كشت انگور با تولید 4860تن در سال اختصاص داده است که از این میزان محصول90 درصد بصورت (غوره، کشمش ، مویز و انگور تازه) مصرف شده و 10 درصد آن توسط توسط 13 واحد سنتی تولید شیره انگور فرآوری می شود که با وجود فعال بودن این کارگاه ها، بدلیل نداشتن مجوز با مشکلاتی شامل (عدم امکان تامین سوخت مورد نیاز، عدم نظارت بهداشتی ، پایین بودن کیفیت بسته بندی و عرضه نامناسب به بازار و نهایتا عدم ثبات بازار چه در عرصه قیمت گذاری و چه در حوزه فعالیت) مواجه هستند.

وی  گفت با توجه به سطح کشت بیان شده، تعداد کارگاه های موجود کافی نبوده و نیاز به احداث کارگاه های جدید در آینده می باشد، بنابراین صدور مجوز این واحدها علاوه بر رفع مشکلات بیان شده به پایداری تولید و ایجاد و توسعه اشتغال کمک شایان توجهی خواهد نمود. .

 به همین دلیل مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان با انجام رایزنی و هماهنگی با مدیرت صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی استان و پس از بازدید از واحدهای یاد شده در روستای راشک از توابع بخش همایجان شهرستان توسط  صادقی مدیر  صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی استان و مدیر  و کارشناسان شهرستان قول مساعد جهت پیگیری ساماندهی و صدور مجوز فعالیت این کارگاه ها را در قالب صنایع کوچک دریافت نمود.

 

 

 

 

 

 

 

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=26415

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *