برگزاری جشنواره طبخ ماهی در شهرستان سپیدان در دهه مبارک فجر

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان سپیدان هم زمان با چهارمین روز از ایام مبارک دهه فجر جشنواره طبخ ماهی ، با حضور باصری مدیرجهاد کشاورزی  شهرستان سپیدان ، عامری و اسدی معاونین مدیریت شیلات سازمان جهاد کشاورزی  استان فارس، راحمی معاون مدیریت بازرسی و رسیدگی به شکایات این سازمان  ، تعدادی از مسئولین ادارات وابسته وکارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی سپیدان و بانوان سپیدانی  برگزار شد شد.

در این جشنواره باصری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سپیدان ضمن تبریک  دهه پرشور فجر و تقدیر وتشکر در بر پایی این جلسه وحضور پور شور بانوان این شهرستان گفت با توجه به مزایای استفاده از ماهی ، این مواد غذایی باید هرچه بیشتر در مصرف سرانه خانواده های ایرانی قرار گیرد. 

وی گفت مصرف ماهی با توجه به اینکه این شهرستان  مقام اول تولید وتکثیر ماهی  قزل آلا    رادر سطح استان دارد،  دارای جایگاه ویژه می باشد

  وی خاطر نشان کرد این جشنواره با هدف آشنایی عموم با مزایای مصرف آبزیان و سیاست‌های شیلات ایران

 در زمینه توسعه آبزی پروری و حمایت از تولید کنندگان این بخش برگزار گردیده است

در ادامه  عامری ضمن تقدیر وتشکر از برپایی این جشنواره گفت  این  جشنواره یکی  از کم نظیرترین جشنواره های طبخ در در سطح استان است و نشان از همت بالای بانوان در پیشرفت روزافزون کشور عزیزمان  رادارد. 

شایان ذکر است در این جشنواره بالغ بر ۶۰ نفر از بانوان توانمند و خوش ذوق سپیدانی در خصوص روش های مختلف طبخ ماهی  با هم به رقابت پرداختند ودر آخر براساس رای هیئت داوران به 4 نفر از برگزیدگان هدایای نفیسی اهدا شد

ضمن اینکه در حاشیه این جشنواره مسابقه نقاشی کودکان با هدف آشنایی با آبزیان به عنوان غذای سالم برگزار شد وبه شرکت کنندگان جوایزی به رسم یاد بود تقدیم گردید.

لینک کوتاه :

https://fajo.ir/?p=26422

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *